Veilig betalen

1. iDeal betaling

iDeal is de meest bekende betaaloptie in Nederland. Met iDeal kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Deze transactie verloopt via het beveiligingsgedeelte van uw bank. iDeal betalingen kunnen worden verricht via onderstaande banken:

IDEALdt

2. PayPal betaling

PayPal is een van de grootste beveiligde online betaalservices ter wereld en wordt o.a. veel gebruikt door Ebay en Marktplaats.nl. Het voordeel van betalen via PayPal is dat wanneer u een bestelling niet ontvangen heeft, u het aanschafbedrag automatisch kunt laten terugstorten op uw rekening. PayPal wordt het meest gebruikt voor creditcardoverschrijvingen. Er kan ook betaald worden vanaf uw eigen ‘prive’ online PayPal rekening`.

creditcards

3. Bank overschrijving

Heeft u geen bankrekening die geschikt is voor iDEAL, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van barkrukoutlet.nl [onderdeel van Designtrendz B.V.] onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.
Onderstaand vindt u onze betalingsgegevens, deze ontvangt u ook per mail wanneer u uw bestelling voltooid.

Rekeningnummer: 1234567890 t.n.v. Horecameubilair Den Haag

4. Betalen onder Rembours

  • Contant (gepast) betalen bij de postbode;
  • Niet thuis of geen gepast geld? Nog drie weken met PIN te betalen op het postkantoor;
  • Mogelijk tot € 2000,- per zending. Bij hogere bedragen wordt je order gesplitst verzonden of nemen we contact met je op.

Betaalkosten
Voor de remboursbetalingen brengt Barkrukoutlet.nl 10 euro betaalkosten in rekening, vanwege de kosten die Post NL rekent voor deze manier van betalen. De kosten worden aan je bestelling toegevoegd nadat je bij het afronden van je bestelling voor ‘Rembours’ hebt gekozen.

onder-rembours-postnl