Advies en maatwerk

Barkruk op maat

Naast de producten die wij aanbieden kunnen wij tevens veel producten voor u op maat laten maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een andere maatvoering of een andere stoffering. In onze showroom adviseren wij u graag over de beschikbare opties.

Barkruk stofferen

Voor het stofferen van een barkruk hebben wij in onze showroom heel wat kleur- en stofstalen liggen. Hiermee kunnen we samen kijken naar welke stof en/of kleur het beste past in uw ruimte. Ook is het mogelijk om zelf een stof bij ons aan te leveren.

Bij het aanleveren van een stof voor het stofferen van een barkruk is de slijtvastheid van de stof van belang. Dit wordt uitgedrukt in Martindale. Hoe hoger de score in cijfers, hoe hoger de slijtvastheid van de stof. Een minimale score van 40.000 martindale is bij het stofferen van een barkruk gewenst. Naast de martindale score kijken we ook vaak naar de kleurvastheid van de stof. Beide kenmerken zijn vaak op te vragen bij de fabrikant van de stof.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerk stoffering? Bezoek dan onze showroom of Neem dan contact met ons op via 070 346 47 79 of per email info@barkrukoutlet.nl

Showroom 

Zekkenstraat 23-25
3151XP Hoek van Holland

maandag t/m donderdag 09.00 – 17.00
vrijdag 09.00 – 16.00
zaterdag 10.00 – 16.00
zondag gesloten

GRATIS PARKEREN

Winkelwagen
Scroll naar boven

GAAT U ONS VERLATEN?

Elders goedkoper? Dan passen wij de prijs aan! Daarnaast krijgt u 5,- euro extra korting!*

*Alleen geldig bij exact dezelfde producten.
Een barkruk kan uiterlijk veel overeenkomsten vertonen maar de dikte van het kunstleder, grote van vloerplaat, etc. kan prijsverschillen veroorzaken

Webwinkel Keurmerk