Over ons

Barkrukoutlet.nl is volledig gespecialiseerd  in goedkope barkrukken van goede kwaliteit. Wij zijn ALTIJD de goedkoopste. Onze barkrukken kan je gemakkelijk bestellen via de webshop. De barkrukken worden gratis geleverd (ook in België ) en zijn altijd snel in huis.

Proef zitten is mogelijk in onze showroom in Hoek van Holland. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Barkrukoutlet.nl is onderdeel van HMDH en is meer dan een webshop voor goedkope barkrukken. Naast onze webshop hebben wij ook een grote showroom in Hoek van Holland. In onze Showroom staan niet alleen barkrukken maar ook een ruim assortiment Poefjes en horecameubilair.

Wij hebben tevens een hele grote collectie barkrukken uit Azië en leveren dus ook barkrukken tegen de kleinst mogelijke prijs in combinatie met een modern en eigentijds design. Mooie voorbeelden van deze collectie barkrukken zijn Grace, Arona en de Calais barkruk. Deze collectie importeren wij zelf direct vanuit de fabriek naar de klant en dus kunnen wij dit aanbieden tegen de scherpst mogelijke prijs.

Wij hebben een grote showroom in de Randstad waar je deze modellen kunt bekijken en uitproberen. Maar je kunt deze uiteraard ook in onze webshop bestellen. Alle prijzen zijn inclusief gratis bezorgen en je hebt altijd een zichttermijn van 35 dagen. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk en via Klarna kun je bij ons veilig achteraf betalen.

Familiebedrijf

HMDH is een familiebedrijf en bestaat al meer dan 30 jaar. Jacques & Jacqueline (eigenaren) reizen de hele wereld over om zelf mooie collecties te vinden en samen te stellen voor onze showroom en webwinkels. Jouw voordeel is dat wij alles op de voet volgen als het gaat om afwerkingsniveau, kwaliteit en gebruikte materialen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor elke order die er geplaatst wordt in onze webshop doneren wij 1 euro aan Philanthrophy Connections. Dit is een kleine organisatie in Thailand geleid en opgericht door Sallo. Wat doet hij met jouw/ons geld? Hele simpele dingen. Lees meer hierover op de pagina Ons goede doel. 

Het Team

Jacqueline (directie) – Administratie

 

 

Jacques (directie) – Verkoop

 

 

Sandro – Verkoop

Sandro@barkrukoutlet.nl

Duncan – Logistiek

Duncan@barkrukoutlet.nl

 

Jordi – E-commerce / Webshop

Jordi@barkrukoutlet.nl

 

Marcin – Magazijn

 

Monique – All round
Winkelwagen
Scroll naar boven

GAAT U ONS VERLATEN?

Elders goedkoper? Dan passen wij de prijs aan! Daarnaast krijgt u 5,- euro extra korting!*

*Alleen geldig bij exact dezelfde producten.
Een barkruk kan uiterlijk veel overeenkomsten vertonen maar de dikte van het kunstleder, grote van vloerplaat, etc. kan prijsverschillen veroorzaken

Webwinkel Keurmerk