Barkrukoutlet homepage

[one-half-first]

Anders dan de naam doet vermoeden hebben wij een bijzonder brede collectie. Wij zijn dealer van merken zoals Kartell met bijvoorbeeld de Kartell Master barkruk. Maar ook Lapalma met modellen als Thin, Kai, Lem en Miunn. De wereldberoemde Bombo barkruk van Magis mag natuurlijk niet in onze collectie ontbreken.

Wij hebben tevens een hele grote collectie barkrukken uit Azië en leveren dus ook barkrukken tegen de kleinst mogelijke prijs in combinatie met een modern en eigentijds design. Mooie voorbeelden van deze collectie barkrukken zijn Grace, Arona en de Calais barkruk. Deze collectie importeren wij zelf direct vanuit de fabriek naar de klant en dus kunnen wij dit aanbieden tegen de scherpst mogelijke prijs.

Wij hebben een grote showroom in de Randstad waar je deze modellen kunt bekijken en uitproberen. Maar je kunt deze uiteraard ook in onze webshop bestellen. Alle prijzen zijn inclusief gratis bezorgen en je hebt altijd een zichttermijn van 35 dagen. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk en via Afterpay kun je bij ons veilig achteraf betalen.

[button link=\”https://www.barkrukoutlet.nl/barkrukoutlet/over-barkrukoutlet-nl/\”]Meer over Barkrukoutlet.nl[/button]

[/one-half-first][one-half]

[video-link url=\”https://www.youtube.com/watch?v=Ssy1QdnUV-w\”]\"\"[/video-link]

[/one-half]

[clearfix]

Winkelwagen
Scroll naar boven

GAAT U ONS VERLATEN?

Elders goedkoper? Dan passen wij de prijs aan! Daarnaast krijgt u 5,- euro extra korting!*

*Alleen geldig bij exact dezelfde producten.
Een barkruk kan uiterlijk veel overeenkomsten vertonen maar de dikte van het kunstleder, grote van vloerplaat, etc. kan prijsverschillen veroorzaken

Webwinkel Keurmerk