Onderhoud barkrukken

Kunstleder/Kunststof

Het onderhoud van het kunstleder en de kunststof zittingen is vrij eenvoudig. Het materiaal is opgebouwd uit hoogwaardige componenten en is daardoor onderhoudsvriendelijk.
Voor het reinigen van het kunststof dien je altijd alleen warm water te gebruiken en een schone zachte doek. Gebruik geen oplosmiddelen, chloor, glassex, polijstmiddel of chemische reinigingsmiddelen. Deze zullen het materiaal onherstelbaar beschadigen. Schades veroorzaakt door verkeerd reinigen of door het gebruik van verkeerde producten vallen daarom niet onder de garantie.

Kunstleder dien je ook te reinigen met warm water of met onze speciaal ontwikkelde kunstleder reiniger.

Wat wij al jaren niet konden aanbieden hebben wij nu laten ontwikkelen, een schoonmaakmiddel dat verzorgt en beschermd. De meeste schoonmaakmiddelen zijn agressief en bevatten vaak alcohol. Wat bijna alle kunstlederen gemeen hebben is dat kunstleder een oliehoudend product is en eigenlijk slecht alcoholhoudende schoonmaakmiddelen kan verdragen.

Voor de duidelijkheid dit is geen wondermiddel!

Kleur dat afgeeft van kleding is nagenoeg niet te verwijderen van kunstleder, neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Voor overig veelvoorkomend vuil zijn wij erg enthousiast over deze kunstleder reiniger. De combinatie met dat de reiniger ook verzorgt en tegen uitdrogen beschermd is een unieke combinatie die de levensduur van uw kunstleder zeker vergroot.

 

 

 

 

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven

GAAT U ONS VERLATEN?

Elders goedkoper? Dan passen wij de prijs aan! Daarnaast krijgt u 5,- euro extra korting!*

*Alleen geldig bij exact dezelfde producten.
Een barkruk kan uiterlijk veel overeenkomsten vertonen maar de dikte van het kunstleder, grote van vloerplaat, etc. kan prijsverschillen veroorzaken

Webwinkel Keurmerk