ALTIJD DE GOEDKOOPSTE!
GRATIS VERZENDING
SNEL GELEVERD
ACHTERAF BETALEN MET KLARNA
35 DAGEN RETOURRECHT

Lapalma

Het succes van Lapalma kwam niet vanzelf. Zo gaat met passie versus even snel geld verdienen. Als passie en liefde voor het vak de boventoon voert dan is het vooral eerst hard werken. Maar het resultaat mag er zijn! In 30 jaar tijd is de combinatie van talent, know how maar vooral passie in combinatie met de mooiste materialen het resultaat tot een prachtige lijn van barkrukken. Stuk voor stuk iconisch herkenbare modellen.

De gebroeders Marcato besloten in de jaren ’80 voor zichzelf te beginnen en dat was een goed idee! Al snel was Lapalma een gevestigde naam in de zakelijke markt en wereldwijd te koop. Modellen als Lem, Kai, Thin en Miunn zijn allen succesvol en de kwaliteit spat ervan af. Het succes van Lapalma is ook erkend met een aantal prijzen zoals Good Design Award, FX International Interior Design Award en Design Plus Award.

Lapalma is niet het werk wat op zijn lauweren rust maar met een onveranderd groot enthousiasme kijken ze vooruit. Waar Italiaanse hartstocht versmelt met ambacht en design en resulteert in de ontwikkeling van nieuwe materialen en kleuren die zijn weerga niet kennen. Dat is passie!

Wij zijn trots dealer van Lapalma en de modellen zijn in onze showroom te bekijken en uit te proberen. Wij hebben een eigen werkplaats waar wij uw barkrukken kunnen onderhouden en eventueel op maat kunnen maken.

It seems we can't find what you're looking for.
Winkelwagen

Scroll naar top

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE!

Elders goedkoper?
Dan passen wij de prijs aan! Daarnaast krijgt u 5,- euro extra korting!*

*Alleen geldig bij exact dezelfde producten.
Een barkruk kan uiterlijk veel overeenkomsten vertonen maar de dikte van het kunstleder, grote van vloerplaat, etc. kan prijsverschillen veroorzaken. 

CYBER WEEK DEALS

-10% KORTING OP ALLES!

Dagen
Uren
Min
Sec

KORTING AUTOMATISCH TOEGEPAST BIJ AFREKENEN

GAAT U ONS VERLATEN?

Elders goedkoper? Dan passen wij de prijs aan! Daarnaast krijgt u 5,- euro extra korting!*

*Alleen geldig bij exact dezelfde producten.
Een barkruk kan uiterlijk veel overeenkomsten vertonen maar de dikte van het kunstleder, grote van vloerplaat, etc. kan prijsverschillen veroorzaken

Webwinkel Keurmerk